Slide1
Slide3
Slide2
Slide4
Slide5
Slide6
Slide7
Slide8
Slide8
Slide8
Slide8
Slide111
Slide9
Slide10
Previous Next
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Osigurajte upis na vrijeme!

Želite li dogovoriti razgovor za upis u novu školsku godinu dostupni smo Vam na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 098 / 331 227.

S budućim učenicima i roditeljima vodimo telefonske i on-line razgovore, a možete nas i posjetiti subotom od 10 do 12 sati.

Ovih su dana naši učenici opet bili aktivni i izvan školskih prostorija.

Učenici drugih razreda, u sklopu nastave etike i vjeronauka, posjetili su Zajednicu "Cenacolo". Ondje su se upoznali sa štićenicima Zajednice te njihovim načinom života. S obzirom na to da Zajednica "Cenacolo" djeluje kao nevladina organizacija i da su joj svaka pomoć i donacija više nego potrebne, i naši su učenici podržali njen rad simboličnom donacijom.

Učenice trećeg razreda ponovno su poduprle rad Dječje udruge "Hrabrost" te provele subotnje jutro u prostorijama Centra za odgoj i obrazovanje "Tomislav Špoljar". Ivona i Anđela izrađivale su s djecom iz Udruge božićne ukrase i čestitke te im na taj način pomogle oko priprema za humanitarni koncert na kojem će se ti ukrasi moći i kupiti.

Ovih nas dana očekuju još mnoge zanimljivosti pa i dalje pratite gdje smo i čime se sve bavimo.

Back to top