Slide1
Slide3
Slide2
Slide4
Slide5
Slide6
Slide7
Slide8
Slide8
Slide8
Slide8
Slide111
Slide9
Slide10
Previous Next
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Osigurajte upis na vrijeme!

Želite li dogovoriti razgovor za upis u novu školsku godinu dostupni smo Vam na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 098 / 331 227.

S budućim učenicima i roditeljima vodimo telefonske i on-line razgovore, a možete nas i posjetiti uživo uz prethodnu najavu.

Kako stari red i zakon nalažu, našu su školu danas preuzele maškare. Naši su učenici, ali i profesori ponovno pokazali koliko su kreativni u izradi vlastitih maski. Školom su prodefilirali kosturi, mišice, klošari, pedijatrica, gospođica Smrt, čak su nas posjetile i djevojke iz davnih 80-ih godina. A veliku nam je čast svojim posjetom ukazala i Alka Vujica koja je svojom pojavom plijenila pažnju svih učenika i profesora.

Stručni maskirani žiri u sastavu: gospođica Smrt, tek probuđena profesorica matematike i profesor fizike iz ranih 90-ih svojim su bistrim okom procijenili da je najbolja pojedinačna maska bila upravo gospođica Vujica, a najboljom grupnom maskom proglasili su svodnika i njegove dame.

Ključeve škole nakon toga ponovno je preuzela ravnateljica, a maškare su najavile ponovni pohod u našu školu nagodinu. (Marija Oto Sačer)

Back to top