Slide1
Slide3
Slide2
Slide4
Slide5
Slide6
Slide7
Slide8
Slide8
Slide8
Slide8
Slide111
Slide9
Slide10
Previous Next
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Osigurajte upis na vrijeme!

Želite li dogovoriti razgovor za upis u novu školsku godinu dostupni smo Vam na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 098 / 331 227.

S budućim učenicima i roditeljima vodimo telefonske i on-line razgovore, a možete nas i posjetiti uživo uz prethodnu najavu.

Dugo očekivana terenska nastava u Crnu Goru započela je 9. travnja 2017. u 23:00h putom prema Dubrovniku. Nakon duge naporne vožnje, ujutro smo stigli u Dubrovnik. Prijepodnevno vrijeme iskoristili smo za razgledavanje grada. Prolaskom kroz vrata Pile, došli smo do srži Dubrovnika te obišli najvažnije znamenitosti grada: crkvu svetog Vlaha, Orlandov stup, palaču Sponza i Knežev dvor. Slobodno vrijeme proveli smo šetajući Stradunom. U poslijepodnevnim satima krenuli smo prema Budvi. Da skratimo put, prošli smo trajektom preko Jadranskog mora. Stigavši na odredište u kasnim popodnevnim satima, spustili smo se na večeru. Umorni od puta rano smo legli.

Nakon doručka, sljedeće smo jutro krenuli u razgledavanje najpoznatije turističke destinacije Crne Gore – Budve. Grad nam se uistinu svidio zbog unutrašnjosti i njegova uređenja. Na svakom koraku mogli smo vidjeti kamene uske ulice te velike kamene kuće s drvenim prozorima. Na koju god stranu pogledate, vidite visoke palme te u pozadini duge pješčane plaže. Mnogo turista dolazi sa svih krajeva svijeta u svako doba godine. Dojmilo nas se jer je grad zaista ekološki osviješten. Nakon što smo prošetali starim dijelom Budve, imali smo slobodno popodne. Vrijeme smo proveli na plaži, na ručku uz more te smo se zasladili palačinkama u otmjenom restoranu.

Naš treći dan proveli smo u unutrašnjosti Crne Gore. Na vožnji prema Cetinju imali smo malih poteškoća s prometom, ali smo na kraju sretno stigli na odredište. Razgledavanje smo započeli s prekrasnom palačom kralja Nikole. Nakon pauze za ručak, sjeli smo u autobus i započeli penjanje na planinu Lovćen. Tamo smo se popeli na 461. stepenicu i došli na drugi najviši vrh prohladne planine Lovćen. Uz predivan pogled razgledali smo i Mauzolej kneza Njegoša. Kasnije smo se vratili u hotel na večeru. Posljednje smo jutro ustali rano i započeli naš put prema kući. Usput smo stali u Kotoru gdje smo vidjeli mnoge znamenitosti uključujući Katedralu i Stup srama. Nakon razgledavanja, uputili smo se na dugačak i naporan put prema kućama, no sretni što smo mogli upoznati ljepote i znamenitosti naše susjedne zemlje. 

Nika Vidović, Rea Strnad, Ana Vučaj

 

 

 

Back to top