Slide1
Slide3
Slide2
Slide4
Slide5
Slide6
Slide7
Slide8
Slide8
Slide8
Slide8
Slide111
Slide9
Slide10
Previous Next
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Osigurajte upis na vrijeme!

Želite li dogovoriti razgovor za upis u novu školsku godinu dostupni smo Vam na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 098 / 331 227.

S budućim učenicima i roditeljima vodimo telefonske i on-line razgovore, a možete nas i posjetiti uživo uz prethodnu najavu.

Ove smo školske godine također, u sklopu nastave sociologije, posjetili kršćansku zajednicu Cenacolo. Pri samom su nas dolasku dvojica člana zajednice srdačno pozdravila i prihvatila u svoj dom. Posjeli su nas u zajednički prostor za molitvu i upoznali nas sa svojom svakodnevicom. Važno je napomenuti da varaždinsku zajednicu Cenacolo čine razni uzrasti kojima ne smeta zajednički život.

Dobili smo priliku ukratko čuti osobne razloge njihova pristupa zajednici te razna životna iskustva. Naravno, naši ugostitelji ubacili su par riječi o samoj zajednici i cilju njenog postojanja. Nešto smo kasnije imali vremena za međusobni razgovor i dodatna pitanja koja smo pripremili prije samog dolaska. Imali smo priliku razgledati ostatak zajednice u čijem su sklopu pas, magarac te par kokoši.

Posjet u kršćansku zajednicu Cenacolo nezaboravno je iskustvo koje preporučamo svima. Daje mogućnost učenja sa tuđih iskustava te bolje shvaćanje same zajednice i njenih članova – važno je promisliti o životnim odlukama jer na njima gradimo vlastitu budućnost. 

Naposljetku, ovaj je posjet bio vrlo značajan za nastavu sociologije – dao nam je mogućnost da primijenimo naučeno izvan školskih klupa. Zahvaljujemo se svim članovima zajednice Cenacolo i radujemo se ponovnom susretu.

 

Ema Pavlović, 3. razred

 

 

 

Back to top