Slide1
Slide3
Slide2
Slide4
Slide5
Slide6
Slide7
Slide8
Slide8
Slide8
Slide8
Slide111
Slide9
Slide10
Previous Next
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Osigurajte upis na vrijeme!

Želite li dogovoriti razgovor za upis u novu školsku godinu dostupni smo Vam na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 098 / 331 227.

S budućim učenicima i roditeljima vodimo telefonske i on-line razgovore, a možete nas i posjetiti uživo uz prethodnu najavu.

Poštovani učenici, u skladu s prijedlogom ministarstva i naputkom ministrice Divjak u vezi održavanja nastave na daljinu, molim vas da svi (koji to još niste) obavezno aktivirate svoje korisničke račune na Google G Suite for Education servisu prema uputama koje možete naći na ovoj školskoj stranici (prethodna obavijest).

Nakon što račun aktivirate (i primite email poruku o aktivaciji na školsku adresu) prijavite se u virtualne učionice za svoje razrede. Tamo ćete naći daljnje upute koje će svakodnevno objavljivati razrednici i predmetni nastavnici.

Razrednici će sutra biti u školi i pripremati razrede za virtualnu nastavu.

Ostali predmetni nastavnici imaju obavezu pripremati nastavne materijale i krenuti s objavama istih u virtualnim učionicama. Nastavni materijali mogu biti skupljeni na Internet stranicama "škole za život", raznim drugim edukativnim stranicama i slično. Može ih se prenositi ili još bolje objavljivati poveznicama (linkati) u učionice. Također, neki će nastavnici možda objavljivati svoje materijale u elektroničkom formatu, slikati knjige/skripte, snimate upute i tako dalje. Gotovo svi udžbenici su dostupni i u elektroničkom formatu i trebali bi biti "otvoreni" za besplatno korištenje. Postoji i opcija snimanja i prenošenja predavanja uživo, ali taj oblik rada nije preporučen jer zagušuje mrežne veze. Na Sportskoj televiziji će se prema objavljenom rasporedu emitirati program za maturante, ali samo za neke predmete. Vi, učenici kao i nastavnici tih predmeta mogu, ali nisu obavezni taj program pratiti.

VAŽNO: Generalna je ideja da učenici svaki dan prema trenutnom (našem) rasporedu predmeta dobivaju materijale i zadatke koje će kod kuće proučavati i izvršavati približno onim tempom kojim bi to radili i uživo u školi. Učenici svaki dan trebaju izvršavati nastavne aktivnost iz predmeta koje po rasporedu taj dan imaju. Nije nužno da rade od 7:30 ujutro (osim ako im to odgovara), ali redoviti moraju biti. Primjerice: ako u četvrtak prema rasporedu neki razred ima dva sata hrvatskog jezika i dva sata kemije, tada nastavnici tih dvaju predmeta trebaju pripremiti materijale za te učenike najkasnije do tog četvrtka (uz dogovor s učenicima i razrednikom). Nastavu za sutrašnji ponedjeljak (dakle dan kada se virtualna nastava priprema, a učenici se okupljaju u virtualne učionice) i prema potrebi utorak (ako sva organizacija nastave neće biti još završena) ćemo nadoknaditi u ostalim radnim danima ovog tjedna.

"Vidimo se" u virtualnim učionicama.

Sretno svima!

 

Back to top