Slide1
Slide3
Slide2
Slide4
Slide5
Slide6
Slide7
Slide8
Slide8
Slide8
Slide8
Slide111
Slide9
Slide10
Previous Next
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Osigurajte upis na vrijeme!

Želite li dogovoriti razgovor za upis u novu školsku godinu dostupni smo Vam na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 098 / 331 227.

S budućim učenicima i roditeljima vodimo telefonske i on-line razgovore, a možete nas i posjetiti uživo uz prethodnu najavu.

Nakon nekoliko zadnjih neprospavanih noći, nakon gotovo tisuću upita, mailova, poruka i poziva, s ponosom možemo izjaviti kako nastava na daljinu u našoj Prvoj privatnoj gimnaziji Varaždin – funkcionira!

Za sad je u Google Classroom sustavu prijavljen 21 od 22 nastavnika te 97 od 99 učenika. Lekcije i zadatke nastavnici objavljuju svakodnevno prema ranije utvrđenom rasporedu. Prva dva dana novog režima rada će se nadoknaditi do kraja tjedna. Većina učenika svoje obaveze izvršava.

Poteškoća je, naravno, bilo i bit će ih još, jer u takvim situacijama one su neizbježne, ali većina ih je tehničke prirode i škola na njih često ne može utjecati (nemogućnosti aktivacije usluge, "gužve" na serveru za prijavu, brzina Internet veza…). Jedna od novije zamijećenih poteškoća je prebacivanje između privatnog Gmail računa i školskog G Suite računa. Jednostavno rješenje (video) je u korištenju dva različita Internet preglednika!

Zahvaljujemo svim profesorima što redovito "izvode" nastavu na daljinu, a posebno zahvaljujemo razrednicima koji su trudom, čvrstim živcima i uloženim vremenom pokrenuli virtualne učionice, uključili učenike i na taj način omogućili rad na daljinu. Zahvaljujemo i učenicima što nastavu redovito prate.

Back to top