Slide1
Slide3
Slide2
Slide4
Slide5
Slide6
Slide7
Slide8
Slide8
Slide8
Slide8
Slide111
Slide9
Slide10
Previous Next
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Osigurajte upis na vrijeme!

Želite li dogovoriti razgovor za upis u novu školsku godinu dostupni smo Vam na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 098 / 331 227.

S budućim učenicima i roditeljima vodimo telefonske i on-line razgovore, a možete nas i posjetiti subotom od 10 do 12 sati.

U dvorište Prve privatne gimnazije u ponedjeljak ujutro ušetala je promrzla i gladna mala maca koja kao da je znala da će u našoj školi pronaći svoj novi dom. Čim su je spazili kako šeta dvorištem, učenici su joj odlučili pomoći. Nahranili su je i utoplili, a kako je ona odlučila ostati, svako jutro donose joj svježu hranu i vodu.

O maloj mački brinu svi, maze je i paze, a u toj brizi najviše se ističu učenice Magdalena Banfić iz prvog razreda te Danijela Pecolaj iz drugog razreda. One su mački napravile kartonsku kućicu u koju se može sakriti od zime i hladnoće kada nema učenika u školi. U njoj joj ostavljaju hranu kako ostatak dana, kad ih nema u školi, ne bi bila gladna. Ovim potezom učenici Prve privatne gimnazije pokazali su humanost, veliko srce i odgovornost u brizi za napuštene životinje. (Marija Oto Sačer)

Back to top