Slide1
Slide3
Slide2
Slide4
Slide5
Slide6
Slide7
Slide8
Slide8
Slide8
Slide8
Slide111
Slide9
Slide10
Previous Next
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Osigurajte upis na vrijeme!

Želite li dogovoriti razgovor za upis u novu školsku godinu dostupni smo Vam na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 098 / 331 227.

S budućim učenicima i roditeljima vodimo telefonske i on-line razgovore, a možete nas i posjetiti subotom od 10 do 12 sati.

Bliži nam se Božić pa je vrijeme da i naša škola zasja punim sjajem. Kao i svake godine dosad, i ove je godine Božićni matematički pano uredila profesorica matematike Matea Gusić uz pomoć svih učenika Prve privatne gimnazije s pravom javnosti.

Njihov je zadatak bio napraviti Božićni matematički zadatak u čemu su se jako potrudili. Upregnuli su svoje moždane vijuge i iz njihovih su radionica pristigli izvrsni zadaci, prepuni mašte i kreativnosti. Brojevi iskaču iz torbe Djeda Mraza, nalaze se u poklonima ispod bora ili vise na samom boru. Ipak, među svim tim zadacima posebno se ističe zadatak Sunčice Bešvir, učenice 4. razreda naše škole čiji je zadatak osvanuo i na službenim stranicama Hrvatskog matematičkog društva. Ovim putem čestitamo Sunčici i njezinoj mentorici. (Marija Oto Sačer)

Back to top