Slide1
Slide3
Slide2
Slide4
Slide5
Slide6
Slide7
Slide8
Slide8
Slide8
Slide8
Slide111
Slide9
Slide10
Previous Next
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Osigurajte upis na vrijeme!

Želite li dogovoriti razgovor za upis u novu školsku godinu dostupni smo Vam na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 098 / 331 227.

S budućim učenicima i roditeljima vodimo telefonske i on-line razgovore, a možete nas i posjetiti subotom od 10 do 12 sati.

Posljednji dan nastave ovog polugodišta rezerviran je za božićnu priredbu učenika Prve privatne gimnazije. Sudjelovali su svi učenici, od prvog do četvrtog razreda te su zabavili sve prisutne učenike i profesore. Na početku same priredbe svim prisutnim učenicima i profesorima obratila se ravnateljica Nives Risek te je svima zaželjela sretne nadolazeće praznike te da se odmorni vrate u školske klupe. A nakon toga slijedi prava poslastica; prisutne su zabavljali Daren i Filip svojim glazbenim božićnim repertoarom, ali i zabavnom matematičkom pjesmom koja je nastala, vjerovali ili ne, na samom satu matematike. Nakon njih scenu su zauzeli članovi dramske družine koji su pokazali kako se može spasiti Božić u obitelji koja ga godinama nije slavila.

I na kraju svim našim učenicima, roditeljima i djelatnicima želimo sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu Novu 2015. godinu!!

Back to top