Slide1
Slide3
Slide2
Slide4
Slide5
Slide6
Slide7
Slide8
Slide8
Slide8
Slide8
Slide111
Slide9
Slide10
Previous Next
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Osigurajte upis na vrijeme!

Želite li dogovoriti razgovor za upis u novu školsku godinu dostupni smo Vam na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 098 / 331 227.

S budućim učenicima i roditeljima vodimo telefonske i on-line razgovore, a možete nas i posjetiti subotom od 10 do 12 sati.

Posljednjeg dana prvog polugodišta našom je školom zavladalo predblagdansko ludilo. Umjesto nastave, hodnicima i razredima orile su se Božićne i novogodišnje pjesme, a umjesto učenika, školom su prolazili patuljci pomoćnici Djeda Mraza. Pjesmom je nadglasala sve učenica prvog razreda Tina Nanuk, koja je ujedno i polaznica glazbene škole, stoga ne čudi što je svojim glasom prednjačila pred ostalima.

Magdalena Banfić, učenica drugog razreda i polaznica glazbene škole pokazala je svoje vještine sviranja gitare i dokazala da je pravi virtuoz na gitari, dok je Rea Strnad sve prisutne počastila dobro provjerenim receptom za sretan i dug život, koji potječe iz 18. stoljeća, a napisala ga je ni manje ni više, nego majka poznatog romantičarskog pisca Johanna Wolfganga Goethea.

A kakav bi to Božić bio da nema Djeda Mraza. Njega su u našu školu doveli njegovi patuljci pomoćnici, članovi dramske skupine, koji su jadnom zaljubljenom Rudolfu pokušali pomoći u pronalasku prave ljubavi. Tako je barem na jedan dan naša škola postala radionica Djeda Mraza koji je i svim prisutnim učenicima podijelio darove.

A svima vama koji upravo čitate ovo kratko izvješće o ovom ludom i nezaboravnom danu koji se dogodio u našoj školi želimo sretan Božić i još sretniju Novu godinu. (Marija Oto Sačer)

Back to top