Osigurajte upis na vrijeme!

Želite li dogovoriti razgovor za upis u novu školsku godinu dostupni smo Vam na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 098 / 331 227.

S budućim učenicima i roditeljima vodimo telefonske i on-line razgovore, a možete nas i posjetiti uživo uz prethodnu najavu.

Prva privatna gimnazija s pravom javnosti Varaždin prva je privatna srednja škola na području sjeverozapadne Hrvatske, a osnovana je školske godine 1997.

Cilj škole je voditi mlade na putu kreiranja i ostvarivanja njihovih životnih planova, učiti ih fleksibilnosti, kreativnosti, brzom i kvalitetnom učenju te sposobnosti donošenja odluka kako bi se sutra uključili u sam vrh gospodarskog i društvenog života, te kako bi postali zadovoljni i korisni članovi svoje obitelji i šire zajednice.

Strategije za ostvarenje našeg cilja temelje se na načelima INDIVIDUALIZIRANOG PRISTUPA SVAKOM UČENIKU, prepoznavanju njegovih mogućnosti i potreba putem MENTORSKOG RADA, individualnih konzultacija te poticanju samostalnog i timskog rada kao oblika izvođenja nastavnog procesa.

Kontinuirano podizanje razine obrazovanja i dostizanje točke u kojoj se reproduktivno znanje zamjenjuje trajnim, to je smjer koji smo, kao škola s dugogodišnjom tradicijom, zacrtali.
Želite li maksimalno iskoristiti svoje kapacitete i podijeliti ih s nama, pridružite nam se na tom zajedničkom putovanju.

 

Back to top