Predbilježbe za upis učenika u prvi razred za školsku godinu 2019./2020. primaju se na brojeve telefona: 042 200 334, 042 200 335 ili 098 331 227.

Posjetite nas i subotama od 10-12 sati te se uvjerite zašto smo Top Škola!

Prva privatna gimnazija s pravom javnosti Varaždin prva je privatna srednja škola na području sjeverozapadne Hrvatske, a osnovana je školske godine 1997.

Cilj škole je voditi mlade na putu kreiranja i ostvarivanja njihovih životnih planova, učiti ih fleksibilnosti, kreativnosti, brzom i kvalitetnom učenju te sposobnosti donošenja odluka kako bi se sutra uključili u sam vrh gospodarskog i društvenog života, te kako bi postali zadovoljni i korisni članovi svoje obitelji i šire zajednice.

Strategije za ostvarenje našeg cilja temelje se na načelima INDIVIDUALIZIRANOG PRISTUPA SVAKOM UČENIKU, prepoznavanju njegovih mogućnosti i potreba putem MENTORSKOG RADA, individualnih konzultacija te poticanju samostalnog i timskog rada kao oblika izvođenja nastavnog procesa.

Kontinuirano podizanje razine obrazovanja i dostizanje točke u kojoj se reproduktivno znanje zamjenjuje trajnim, to je smjer koji smo, kao škola s dugogodišnjom tradicijom, zacrtali.
Želite li maksimalno iskoristiti svoje kapacitete i podijeliti ih s nama, pridružite nam se na tom zajedničkom putovanju.

 

Back to top