Osigurajte upis na vrijeme!

Želite li dogovoriti razgovor za upis u novu školsku godinu dostupni smo Vam na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 098 / 331 227.

S budućim učenicima i roditeljima vodimo telefonske i on-line razgovore, a možete nas i posjetiti uživo uz prethodnu najavu.

Prva privatna gimnazija s pravom javnosti Varaždin prva je privatna srednja škola na području sjeverozapadne Hrvatske, a osnovana je Rješenjem Ministarstva prosvjete i športa 29. travnja školske godine 1997. Na ideju je došla ravnateljica Zdenka Peričić koja je cijeli radni vijek radila u prosvjeti.

Od 2009. godine, ravnateljica je Nives Risek koja školu i dalje uspješno vodi i brine o kvaliteti nastave i zadovoljstvu učenika koji ju polaze.

Do sad je školu pohađalo i završilo petnaestak generacija maturanata koji su upisali društvene i prirodoslovne fakultete npr: medicina, stomatologija, građevina, ekonomija, pravo, strani jezici (filozofski fakultet), a neki su već i diplomirali pa rade kao liječnici, diplomirani inženjeri građevine, profesori, zubari i sl. Jedna učenica škole dobila je stipendiju za studij u Americi koji je već i završila...

 

Back to top