Osigurajte upis na vrijeme!

Želite li dogovoriti razgovor za upis u novu školsku godinu dostupni smo Vam na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 098 / 331 227.

S budućim učenicima i roditeljima vodimo telefonske i on-line razgovore, a možete nas i posjetiti uživo uz prethodnu najavu.

Metode rada usavršavamo kroz njihovo stalno preispitivanje, INDIVIDUALNI PRISTUP, MENTORSKI RAD (jedan profesor, jedan učenik), TIMSKI RAD, RAD U MALIM GRUPAMA, UPOTREBA SUVREMENE TEHNOLOGIJE, neke su od metoda. Mi želimo korak dalje – iskoristiti te metode za povezivanje i prožimanje svih školskih sadržaja i programa, svih učenika i profesora. Ishod takvog pristupa je jedinstvena i neraskidiva cjelina u kojoj se i sam učenik osjeća cjelovito i dobro.

S ponosom ističemo da je u našem dugogodišnjem radu zabilježen gotovo sto postotni upis učenika na željene fakultete, od kojih su neki već liječnici, profesori, diplomirani pravnici i ekonomisti, diplomirani inženjeri elektrotehnike i strojarstva...

 

Back to top