Osigurajte upis na vrijeme!

Želite li dogovoriti razgovor za upis u novu školsku godinu dostupni smo Vam na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 098 / 331 227.

S budućim učenicima i roditeljima vodimo telefonske i on-line razgovore, a možete nas i posjetiti uživo uz prethodnu najavu.

Terenska nastava je primarni izvor podataka za učenike. Rad na terenu omogućuje geografsko istraživanje i pridonosi poznavanju gradiva na interdisciplinaran način. Učenici sudjeluju u planiranju, prikupljanju i obradi podataka te njihovoj interpretaciji i prezentaciji. I ne samo to! Terenska nastava razvija socijalne vještine, te je najbolji oblik učenja jer uz edukaciju nudi zabavu i druženje.

Iskustva su pokazala da se najbolje uči u izravnom kontaktu s materijom koju obrađujemo. Stoga istražujemo Hrvatsku i svijet, putujući i učeći. Istražili smo putove glagoljaša, otoke srednje i južne Dalmacije, nacionalne parkove prirode diljem Hrvatske, Mljet i Plitvička jezera, Makarsko primorje, Istru, Kvarner, Slavoniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Italiju...

 

Back to top