Savjetovalište za učenike

Quotation mark

Dragi učenici i učenice, unatrag nekoliko godina provodim program „Savjetovalište za učenike“ u školi.

Ana Knez, psiholog

Dragi učenici i učenice, unatrag nekoliko godina provodim program „Savjetovalište za učenike“ u školi, no vidim da je program potrebno prilagoditi situaciji u kojoj se svi nalazimo. Kako učenici 1., 2. i 3. razreda slušaju nastavu po modelu C (nastava na daljinu), tako sam i ja odlučila napraviti dvije opcije savjetovanja za vas: jedna je savjetovanje putem e-maila, a druga savjetovanje putem aplikacija (Zoom, Meet ili Viber). Online savjetovanje ne može zamijeniti razgovor licem u lice, ali ima svoju svrhu i prednosti. Postoji problem koji vam stvara brigu i nezadovoljstvo? Imate ljubavnih problema? Želite pomoć u vezi s organizacijom vremena i/ili učenjem? Slobodno me kontaktirajte.

Savjetovanje putem e-maila

Vi kontaktirate mene, a ja vam odgovaram u pisanom obliku. Za pomoć se možete obratiti u bilo koje doba dana ili noći. Nekome je lakše putem e-mail poruke zatražiti pomoć, netko se lakše izražava pisanjem, nema tremu kao pri susretu uživo, a i može se puno lakše otvoriti. Naravno, ovakva vrsta savjetovanja može biti privremena (nakon nekog vremena možete zatražiti i savjetovanje putem video poziva) ili pak redovita.

Savjetovanje putem aplikacija

Savjetovanje putem aplikacija podrazumijeva savjetovanje video pozivom u kojem i vi i ja imamo uključenu kameru i mikrofon. Ovaj je način savjetovanja sličan savjetovanju „licem u lice“, no prednost je što ste u udobnosti svog doma, ne morate se posebno spremati, uređivati, dovoljno je samo da uključite računalo.

Odlučite li se na bilo koju vrstu savjetovanja, diskrecija je zagarantirana. Sva je naša komunikacija povjerljiva. Sve što kažete i podijelite sa mnom, ostaje među nas. Ako se odlučite na neku od ovih vrsta savjetovanja, kontaktirajte me ili na e-mail: psihologppg@gmail.com za savjetovanje e-mailom ili telefonom na broj 098 859 991 za savjetovanje putem aplikacija i dogovorit ćemo termin koji vam najviše odgovara.

Ukoliko pak vam više odgovara savjetovanje licem u lice, kontaktirajte me i dogovorit ćemo termin savjetovanja u školi!