Ponosni na Matea Žugeca!

Quotation mark

Naš maturant generacije 2019./2022. Mateo Žugec na Mediteranskim se igrama okitio zlatnom medaljom na konju s hvataljkama.

mateo_zugec20-2208-12.jpg

Naš maturant generacije 2019./2022. Mateo Žugec na Mediteranskim se igrama okitio zlatnom medaljom na konju s hvataljkama. Cijela je ova sezona kao stvorena za njega. Na Svjetskom je kupu u Kopru stigao do zlata, a u Varni do srebra. Ovo je zlato stiglo kao šlag na tortu nakon brojnih treninga, muke, znoja i odricanja. Mateo je još kao učenik naše škole uporno vježbao, često odlazio s nastave na treninge, izbivao iz škole zbog raznoraznih natjecanja na kojima je skupljao vrijedna iskustva koja su sad i više nego dobrodošla. Uspješno je spajao učenje i treninge, bio je vrlo dobar učenik. Rješavao je sve sa smiješkom, veseljem i zadovoljstvom, a naša je škola njemu i njegovim roditeljima uvijek pružala podršku i izlazila ususret koliko god je to mogla.

Sada, kada je Mateo postao uspješan mladi sportaš i čovjek, i mi smo ponosni na njega i njegove rezultate jer je on ipak bio i jest dio naše škole. Želimo mu još puno sportske sreće i zlatnih medalja. Mateo, sretno!

Ravnateljica i kolektiv škole