logo_PPG_m

Frana Supila 22

42000 Varaždin

+385 42 200 334

Telefon

+385 98 1384 371

Tajništvo

+385 98 725 169

Mobitel

Ponosni na Matea Žugeca!

Naš maturant generacije 2019./2022. Mateo Žugec na Mediteranskim se igrama okitio zlatnom medaljom na konju s hvataljkama.

Share This Post

Naš maturant generacije 2019./2022. Mateo Žugec na Mediteranskim se igrama okitio zlatnom medaljom na konju s hvataljkama.

Naš maturant generacije 2019./2022. Mateo Žugec na Mediteranskim se igrama okitio zlatnom medaljom na konju s hvataljkama. Cijela je ova sezona kao stvorena za njega. Na Svjetskom je kupu u Kopru stigao do zlata, a u Varni do srebra. Ovo je zlato stiglo kao šlag na tortu nakon brojnih treninga, muke, znoja i odricanja. Mateo je još kao učenik naše škole uporno vježbao, često odlazio s nastave na treninge, izbivao iz škole zbog raznoraznih natjecanja na kojima je skupljao vrijedna iskustva koja su sad i više nego dobrodošla. Uspješno je spajao učenje i treninge, bio je vrlo dobar učenik. Rješavao je sve sa smiješkom, veseljem i zadovoljstvom, a naša je škola njemu i njegovim roditeljima uvijek pružala podršku i izlazila ususret koliko god je to mogla.

Sada, kada je Mateo postao uspješan mladi sportaš i čovjek, i mi smo ponosni na njega i njegove rezultate jer je on ipak bio i jest dio naše škole. Želimo mu još puno sportske sreće i zlatnih medalja. Mateo, sretno!

Ravnateljica i kolektiv škole

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Blog

Iskustvena nastava u prirodi

S početkom nastavne godine u školama se propituju i pripremaju najbolje metode za što uspješniji nastavni proces te što učinkovitije usvajanje znanja i vještina. U

MATURANTI

Pripreme za državnu maturu

Požuri polako i kreni s pripremama za ispite državne mature već od rujna!   Zašto odabrati upravo nas? – kontinuirane pripreme tijekom cijele nastavne godine–

Prva privatna gimnazija
s pravom javnosti Varaždin

Frana Supila 22, 42000 Varaždin

Kako Vam
možemo
pomoći?

Skip to content