logo_PPG_m

Frana Supila 22

42000 Varaždin

+385 42 200 334

Telefon

tajnistvo@privatna.net

Tajništvo

+385 98 725 169

Mobitel

Ponosni na Matea Žugeca!

Naš maturant generacije 2019./2022. Mateo Žugec na Mediteranskim se igrama okitio zlatnom medaljom na konju s hvataljkama.

Share This Post

Naš maturant generacije 2019./2022. Mateo Žugec na Mediteranskim se igrama okitio zlatnom medaljom na konju s hvataljkama.

Naš maturant generacije 2019./2022. Mateo Žugec na Mediteranskim se igrama okitio zlatnom medaljom na konju s hvataljkama. Cijela je ova sezona kao stvorena za njega. Na Svjetskom je kupu u Kopru stigao do zlata, a u Varni do srebra. Ovo je zlato stiglo kao šlag na tortu nakon brojnih treninga, muke, znoja i odricanja. Mateo je još kao učenik naše škole uporno vježbao, često odlazio s nastave na treninge, izbivao iz škole zbog raznoraznih natjecanja na kojima je skupljao vrijedna iskustva koja su sad i više nego dobrodošla. Uspješno je spajao učenje i treninge, bio je vrlo dobar učenik. Rješavao je sve sa smiješkom, veseljem i zadovoljstvom, a naša je škola njemu i njegovim roditeljima uvijek pružala podršku i izlazila ususret koliko god je to mogla.

Sada, kada je Mateo postao uspješan mladi sportaš i čovjek, i mi smo ponosni na njega i njegove rezultate jer je on ipak bio i jest dio naše škole. Želimo mu još puno sportske sreće i zlatnih medalja. Mateo, sretno!

Ravnateljica i kolektiv škole

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Novosti

Završna večer naših maturanata

Završna večer naših maturanata bila je zaista nezaboravna! Nakon svečane podjele svjedodžbi, gdje su maturanti primili priznanja za svoje uspjehe, trud i zalaganje, uslijedila je

Prva privatna gimnazija
s pravom javnosti Varaždin

Frana Supila 22, 42000 Varaždin

Kako Vam
možemo
pomoći?

Skip to content