logo_PPG_m

Frana Supila 22

42000 Varaždin

+385 42 200 334

Telefon

tajnistvo@privatna.net

Tajništvo

+385 98 725 169

Mobitel

Župan Stričak pohvalio diplomatski rad naših MUNOG-ovaca

Share This Post

Naši MUNOG-diplomati Laura, Tonka, Alen i Ivor, koji su se prošlog tjedna vratili s konferencije održane u Goldberg-Gymnasiumu u Sindelfingenu (Njemačka), danas su pohvalu i potporu za svoj rad primili i od župana Anđelka Stričaka te pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Miroslava Huđeka.

Na prijemu u Županijskoj palači župan Stričak rekao je da ga raduje što su ”učenici Prve privatne gimnazije s pravom javnosti Varaždin sudjelovali na jednom takvom događanju i to u ulozi diplomata UN-a. Iako su predstavljali Meksiko, mislim da su svojim nastupom, razmišljanjem i izlaganjima na pravi način predstavili Varaždinsku županiju, odnosno Hrvatsku koja je po broju stanovnika 125 zemlja u svijetu, ali itekako prepoznata i vidljiva u europskim, ali i svjetskim razmjerima. Nijedna zemlja nije otok kada su u pitanju klimatski i energetski izazovi, agrikultura, zaštita okoliša, ljudska prava i slično, a upravo o tim temama raspravljali su naši učenici. Mislim da su svojim predstavljanjem pokazali da je, ono što mi već odavno znamo, Hrvatskoj mjesto u zapadnoeuropskom svijetu”.

Ostatak članka možete pročitati na portalu Varaždinske vijesti.

(Izvor naslovne fotografije: Varaždinske vijesti)

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Novosti

Najljepši školski vrtovi

Već 30 godina Hrvatska radiotelevizija s partnerima provodi projekt “Najljepši školski vrtovi”, a stručni žiri naš je vrt opisao sljedećim riječima:“Vrlo lijep prednji potez sa

Prva privatna gimnazija
s pravom javnosti Varaždin

Frana Supila 22, 42000 Varaždin

Kako Vam
možemo
pomoći?

Skip to content