logo_PPG_m

Frana Supila 22

42000 Varaždin

+385 42 200 334

Telefon

tajnistvo@privatna.net

Tajništvo

+385 98 725 169

Mobitel

Otvorene prijave za GimBMUN konferenciju

Share This Post

Dragi učenici, 

s ponosom Vas obavještavamo da smo zahvaljujući Vašem uloženom trudu i radu na prijašnjim simulacijama UN konferencija, primili pozivnicu za sudjelovanje na GimBMUN konferenciji.

Navedena konferencija održat će se od 19. siječnja do 21. siječnja 2024. godine u Gimnaziji Bežigrad u Ljubljani. 

Gimnazija Bežigrad ovu konferenciju organizira šesti put za učenike od 14 do 19 godina koji žele sudjelovati u svijetu diplomacije osnažujući ih u javnom iznošenju svojih stajališta.

Svi učenici koji su zainteresirani za sudjelovanje na ovoj konferenciji mogu se prijaviti do 15. prosinca 2023. (petak) na e-adresu bfrntic@gmail.com (dakle samo formalna prijava).

U ponedjeljak 18. prosinca 2023. svi prijavljeni učenici imat će motivacijski razgovor, temeljem kojeg će se i odabrati sudionici na GimBMUN konferenciji.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Erasmus

WE ARE/VR – predstavljanje projekta

Imali smo priliku predstaviti naš projekt VR/We Are tijekom kampanje za upis u srednje škole. Naše su ekipe posjetile Varaždin, Novi Marof, Ivanec i Ludbreg

Novosti

Kemija u rudniku i likovni pred van Goghom

Zamislite da radite kemijsku analizu soli u rudniku koji kontinuirano radi već 7 tisuća godina ili da analizirate originalne slike van Gogha, Klimta i Moneta

Prva privatna gimnazija
s pravom javnosti Varaždin

Frana Supila 22, 42000 Varaždin

Kako Vam
možemo
pomoći?

Skip to content