logo_PPG_m

Frana Supila 22

42000 Varaždin

+385 42 200 334

Telefon

tajnistvo@privatna.net

Tajništvo

+385 98 725 169

Mobitel

Postali smo centar NTC sustava učenja

Share This Post

Naša škola od ove godine ponosno nosi titulu centra NTC sustava učenja, i to kao jedina škola u Varaždinskoj županiji i ovom dijelu Hrvatske.

Autor NTC sustava učenja poznati je stručnjak i profesor dr. Ranko Rajović, koji je u Varaždinu 26. siječnja održao predavanje roditeljima naših učenika te objasnio važnost kreativnosti i igre u učenju i poučavanju.

Edukaciju za NTC sustav učenja završilo je deset naših profesora iz područja matematike, hrvatskog jezika, likovne umjetnosti, geografije, kemije, biologije, povijesti, logike, filozofije, fizike i engleskoga jezika.

Više o predavanju i ovom velikom iskoraku u načinu poučavanja u srednjoj školi možete pročitati u članku Varaždinskih vijesti.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Erasmus

WE ARE/VR – predstavljanje projekta

Imali smo priliku predstaviti naš projekt VR/We Are tijekom kampanje za upis u srednje škole. Naše su ekipe posjetile Varaždin, Novi Marof, Ivanec i Ludbreg

Novosti

Kemija u rudniku i likovni pred van Goghom

Zamislite da radite kemijsku analizu soli u rudniku koji kontinuirano radi već 7 tisuća godina ili da analizirate originalne slike van Gogha, Klimta i Moneta

Prva privatna gimnazija
s pravom javnosti Varaždin

Frana Supila 22, 42000 Varaždin

Kako Vam
možemo
pomoći?

Skip to content