logo_PPG_m

Frana Supila 22

42000 Varaždin

+385 42 200 334

Telefon

tajnistvo@privatna.net

Tajništvo

+385 98 725 169

Mobitel

Radionice životnih vještina – bonton za stolom

Share This Post

U sklopu niza radionica životnih vještina, učenici prvog i drugog razreda imali su priliku sudjelovati u radionici posvećenoj postavljanju stola, bontonu i lijepom ponašanju kod objedovanja. Ova edukativna inicijativa ima za cilj poticanje razvoja osnovnih pravila bontona i ponašanja u javnosti među mladima, pružajući im dragocjena znanja koja će im koristiti u različitim društvenim situacijama.

Važnost osnovnih pravila bontona

Pravilno ponašanje za stolom nije tek formalnost – to je ključna vještina koja odražava kulturu i poštovanje prema drugima. Radionica bontona za stolom postavljena je kao interaktivno iskustvo, potičući učenike da razumiju i primjenjuju osnovna pravila lijepog ponašanja

Također, učenici su raspravljali o različitim aspektima bontona, učeći kako pravilno komunicirati i ponašati se u društvenim situacijama.

Naglasak je stavljen na važnost takvih normi kako bi se mladi ljudi osjećali sigurno i samopouzdano u raznim društvenim okruženjima.

Korisnost praktičnih vještina

Osim što pridonose društvenom razvoju, vještine stečene na ovoj radionici imaju praktičnu primjenu u svakodnevnom životu učenika. Poznavanje osnovnih pravila bontona olakšava učenicima interakciju s različitim ljudima, poboljšavajući njihove odnose s obitelji, prijateljima i budućim kolegama.

Radionice životnih vještina koje provodimo petkom ne samo da grade temelje za uspješan osobni razvoj već i pridonose stvaranju odgovornih i društveno osviještenih mladih ljudi.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Novosti

Završna večer naših maturanata

Završna večer naših maturanata bila je zaista nezaboravna! Nakon svečane podjele svjedodžbi, gdje su maturanti primili priznanja za svoje uspjehe, trud i zalaganje, uslijedila je

Prva privatna gimnazija
s pravom javnosti Varaždin

Frana Supila 22, 42000 Varaždin

Kako Vam
možemo
pomoći?

Skip to content