logo_PPG_m

Frana Supila 22

42000 Varaždin

+385 42 200 334

Telefon

tajnistvo@privatna.net

Tajništvo

+385 98 725 169

Mobitel

Novi uspjesi s 4. MUN konferencije

Share This Post

S fantastičnim iskustvima i doživljajima te s dvije velike nagrade vratili smo se s četvrte Model United Nations konferencije iz Luksemburga. 

LUXMUN održala se od 19. do 24. travnja, a već iskusni mladi diplomati pokazali su iznimnu razinu ozbiljnosti, odgovornosti kao i zavidni stupanj argumentiranja, debatiranja i izlaganja na engleskome jeziku. 

Na LUXMUN konferenciji sudjelovali su Ivor Belcar, Tonka Igrec, Jan Levatić i Nina Malić te debatanti Lara Gregurić, Jakov Petković i Leonard Kuqi. Naši delegati predstavljali su Ujedinjeno Kraljevstvo, Republiku Indiju, Republiku Francusku, Saveznu Republiku Brazil, Republiku Niger, Republiku Kinu te SAD u UNSC, UNHCR i DISEC vijeću. 

Posebno su se iskazali Ivor i Nina koji su i nagrađeni – Ivor nagradom Best delegate, a Nina nagradom Chair’s Choice za aktivan rad u vijeću. 

Svoju su potporu konferenciji na otvaranju pružili premijer Luksemburga Luc Frieden i Henri, veliki vojvoda od Luksemburga.

Na ceremoniji otvaranja govorila je naša Lara Gregurić koja je kao ambasadorica predstavljala delegaciju Republike Niger.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Novosti

Najljepši školski vrtovi

Već 30 godina Hrvatska radiotelevizija s partnerima provodi projekt “Najljepši školski vrtovi”, a stručni žiri naš je vrt opisao sljedećim riječima:“Vrlo lijep prednji potez sa

Prva privatna gimnazija
s pravom javnosti Varaždin

Frana Supila 22, 42000 Varaždin

Kako Vam
možemo
pomoći?

Skip to content